tack, mina fina! ♥


Idag har sett ut såhär, litegrann! Jag har ritat och varit i Bringåsen och ridit ut en sväng på finaste Cornello! Hästar är verkligen en sån glädje för själen! ♥

Jag ska passa på att tacka så jädrans mycket för all pepp och stöttning som ni har visat nu efter Nyckelviks-beskedet! Det räckte för mig att vara arg och ledsen en dag, nu är det mer okej. Tack för alla fina ord och för att ni tror så mycket på mig - det betyder så jävla mycket!

Det är bara jobbigt att man kämpar och kämpar och aldrig liksom når ända fram, bara nästan. Men sen ska jag ju tänka så att jag faktiskt bara är 22 år gammal och har många, många, måååånga fler år framför mig, så bara för att det inte går just nu, betyder det ju inte att det inte kommer senare :) Jag har ju dessutom just nu världens bästa praktikplats som det skulle göra jätteont i hjärtat att behöva lämna, och som jag får ut fruktansvärt mycket av! Man får försöka ser det positiva i allt! :)


Kommentarer
Postat av: Adelina

:) vad skönt att du tänker positivt kring det, du har hela livet framför dig att göra allt du vill göra,

och du kommer att gå långt tror jag!Vilken fin häst, den ser så himla snäll ut.

2012-06-14 @ 23:36:54
URL: http://aadelle.blogspot.se/
Postat av: Helena

HejHittade din blogg av en händelse. Du är superduktig, inspirerande. Själv är jag MEST hängiven akvarellist. Ska absolut kika runt här lite mer!Må så gott

Hls Helena

2012-06-15 @ 12:11:38
URL: http://www.apartofmyart.blogspot.com
Postat av: Andrea Femerstrand - Illustratör

Svar: haha tack ;) De är verkligen sjukt underhållande de där två knasbollarna..Skönt att du kan se det positiva i allt :) Sen så får man komma ihåg att oftast så TROR man bara att man inte kommer någonvart, trots allt slit. Medan man i själva verket faktiskt utvecklas och rör sig framåt.

Do your thing, säger det igen, du är duktig så KÖR bara! Och njut.

2012-06-17 @ 22:57:34
URL: http://noukah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Jag heter Sofie Marklund och är 24 år gammal. Jag bor dels i Stockholm, dels i Östersund, då jag just nu studerar Grafisk design och Illustration på Konstfack i Stockholm. På sidan om det så jobbar jag som illustratör för diverse olika tidskrifter!

Utöver det så tycker jag om att laga mat och att träna, löpskorna och spinningcykeln lockar mest.

Vill ni kontakta mig så finns jag på mail: sofiemarklund@live.com