den här tomheten

Jag är lite ledsen för att det inte händer någonting alls här. Men jag är bara så jävla tom just nu. Jag är konstant trött och slut och känner ingen glädje över någonting alls. Har ni känt så någon gång? Det är inte det minsta roligt. Jag kan inte komma på en enda sak som skulle göra mig glad just nu.

Imorgon ska antagninsbeskedet till Nyckelviksskolan komma med posten också. Men jag känner ingenting alls inför det. Det känns bara "jaha".

Nu hoppas jag ju såklart att den här tomheten ska gå över snart.


Kommentarer
Postat av: Caty

ush, så har jag känt ofta, inte kul nej :/. Hoppas du får bra nyheter imorn så kanske det här bryts :]

2012-06-10 @ 22:10:13
URL: http://www.iamcaty.com
Postat av: smäm

Det är verkligen inte kul när man känner att luften gått ur. Man får ta vara på tiden och vila istället och hoppas att gnistan och kreativiteten kommer tillbaka igen. Kramar!

2012-06-10 @ 22:14:55
URL: http://smäm.se
Postat av: Lilladockan

Det där händer oss alla från stund till stund. Jag kan lova dig att det kommer att gå över. Det gör det alltid, det tar bara lite olika tid. Ibland känner man sig bara likgiltig och det enda som "lockar" är att ligga under en filt på soffan och titta på avsnitt efter avsnitt efter avsnitt av valfri serie. Oroa dig inte vännen, det går alltid över. Har själv varit där mer än en gång och jag vet att det alltid vänder <3

2012-06-10 @ 23:01:17
URL: http://denlilladockan.blogg.se/
Postat av: Josephine / Grafisk konst & sånt

Har verkligen känt så. Känner så nu till och med. Men det går över, det gör det. Håller tummarna för imorgon! :)

2012-06-11 @ 10:49:44
URL: http://josephinegraucob.wordpress.com
Postat av: Hilda

Precis så har jag också känt förut och det kommer i vågor. Tror det är så för alla ibland, om det nu är till någon tröst. Du blir glad snart!

2012-06-11 @ 12:43:45
URL: http://hildasbilder.se
Postat av: adelina

uj såna perioder brukar jag också ha, inte roligt, när allt känns bara meningslöst, det bästa är nog att bara tillåta sig att ha de där perioderna för de går alltid alltid över!kom ihåg du är grymt bra!!2012-06-11 @ 13:54:09
URL: http://aadelle.blogspot.se/
Postat av: majs

kom du in?

2012-06-11 @ 15:46:14
Postat av: Lovisa Illustration

Usch, jag vet precis hur det känns :( Men...det blir bättre! Man tror inte det, man tror att man kommer dö av orkeslöshet och tristess och okreativitet...men så småningom lättar molnen och solen skiner in i hjärtat igen.

För min egen del har musik hjälpt väldigt mycket, och så har jag börjat rida igen, efter typ 7 års uppehåll. Djur är bra för själen :)Hoppas du mår bättre snart. kram

2012-06-11 @ 15:53:35
URL: http://lovisaillustration.blogg.se/
Postat av: alekzandra

Åh, känner precis likadant med jämna mellanrum. Man för försöka att fokusera på det positiva och om inte det går, försöka sysselsätta sig med någonting, tex. göra klart något som behöver göras fast man inte har lust eller typ städa eller laga mat, då får man i alla fall bekräftelse på att saken har blivit gjord. Men det är faktiskt okej att deppa ibland :)

2012-06-12 @ 11:57:55
URL: http://rouletterusse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Jag heter Sofie Marklund och är 24 år gammal. Jag bor dels i Stockholm, dels i Östersund, då jag just nu studerar Grafisk design och Illustration på Konstfack i Stockholm. På sidan om det så jobbar jag som illustratör för diverse olika tidskrifter!

Utöver det så tycker jag om att laga mat och att träna, löpskorna och spinningcykeln lockar mest.

Vill ni kontakta mig så finns jag på mail: sofiemarklund@live.com