världens finaste nyckelringspingvin


Måste bara visa denna som jag köpte idag! Mamma hittade den på Monki idag när vi var på stan och kikade runt - och självklart var jag tvungen att köpa den! Världens finaste nyckelringspingvin!!! :)

Jag vet inte vad det är men jag är suuuuupertaggad inför årets arbetsprover till lite konstkolor. Jättekonstigt, men jag vill verkligen ha dom nu direkt och bara sätta igång. Kan ha med Illustrationsutbildningen på Berghs att göra, för den, lärarna och kurskamraterna gör mig verkligen jättepeppad till allt som har med illustration att göra! Jätteroligt! Främst står Konstfacks Grafisk Design och Illustration samt Nyckelviken, HDK ska också sökas, samt Berghs och Beckmans om jag orkar :) Kan dom bara inte komma ut nu?!


Kommentarer
Postat av: Lina

Har Monki härmat dina fina Apoteks-djur!;)

Postat av: Faster Anki

Ser trevligt ut - de flesta skolorna ligger i Stockholm. Chansen att få se mer av dig i framtiden ser ut att vara stor!2011-11-14 @ 19:23:41
Postat av: Sofie / Komigensofie

Faster Anki >> Jag vet!!! Jag hoppas verkligen att jag kommer in på i alla fall Nyckelviksskolan så jag får vara i Stockholm! Skulle vara super att få bo närmare er!!!

2011-11-14 @ 20:14:54
URL: http://komigensofie.blogg.se/
Postat av: kolakatten

trodde först det var du som gjort denXD

2011-11-16 @ 14:08:47
URL: http://kolakatt.blogg.se/
Postat av: Julia

SOFIE! Norah och jag har en barnbok hemma och det där är pingvinen från boken!!!!! AAAAH!

2011-12-09 @ 14:34:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Jag heter Sofie Marklund och är 25 år gammal. Jag bor dels i Stockholm, dels i Östersund, då jag just nu studerar Grafisk design och Illustration på Konstfack. På sidan om det så jobbar jag som illustratör för diverse olika tidskrifter!

Utöver det så tycker jag om att laga mat och att träna, gymmet lockar mest.

Vill ni kontakta mig så finns jag på mail: sofiemarklund@live.com