london, nu kommer vi!

Tänkte bara vinka hejdå! Om en timme sätter jag och Albin oss på bussen mot Göteborg! Där möter vi upp Lisi, Viki och Elenis och flyger till London! Hejja! Vi kommer ha det så bra :)

Ha det så bra ni också - jag återkommer på onsdagkväll! :D


Kommentarer
Postat av: Jonna

sv:

Hej Sofie!

Angående din fråga så är det ganska enkelt. Du skriver ut och fyller i en blankett som du hittar på länken nedan. Sedan skickar den till den församling man är inskriven i. Är man osäker på vilken församling man hör till, så tar man reda på det via den andra länken. Lycka till! :)http://www.blankettbanken.se/filer/utkyrkan.pdfhttp://www.svenskakyrkan.se/default.aspx?id=692664

2011-04-29 @ 18:01:43
URL: http://indiedrog.blogg.se/
Postat av: Helena 14 år:)

Hej du! Får jag säga en sak? Jag har ALDRIG i HELA mitt liv sett någon skapa sådan vacker och otroligt ball, cool, kreativ, intresent, ja unik konst som du. Kan du lova mig att aldrig sluta blogga för det är så jäkla underbart att bara sitta och titta på det du har gjort. Eller iaf att du inte delete:ar bloggen! Du är en sån förebild och en otrolig inspirations källa! Är jätteglad att jag hittade mig in på din blogg! Ha det bra:)

2011-04-29 @ 19:08:28
Postat av: Sofie / komigensofie

Helena >> Men herregud, tack så himla mycket för dina fina ord, kära du! Jag blir helt till mej här :) ♥

2011-05-05 @ 21:28:58
URL: http://komigensofie.blogg.se/
Postat av: Alma

Måste säga att jag verkligen gillar din sida. Tyvärr verkar jag inte kunna prenumerera på din sida via BlogLovin' och jag undrar vad jag gör för fel. Är det någon annan som också har problem med att prenumerera på den här bloggen?

2011-05-08 @ 11:10:41
URL: http://smsalåna.nu
Postat av: Sofie / komigensofie

Alma >> Roligt att du gillar min blogg :) Men konstigt att det inte funkar att prenumerera via BlogLovin'... Det ska gå, så vitt jag vet :) Testa igen!

2011-05-08 @ 12:28:21
URL: http://komigensofie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Jag heter Sofie Marklund och är 25 år gammal. Jag bor dels i Stockholm, dels i Östersund, då jag just nu studerar Grafisk design och Illustration på Konstfack. På sidan om det så jobbar jag som illustratör för diverse olika tidskrifter!

Utöver det så tycker jag om att laga mat och att träna, gymmet lockar mest.

Vill ni kontakta mig så finns jag på mail: sofiemarklund@live.com