little lion man

Inatt skulle det vara stjärnfall, men vi såg inga. Men det gör inget alls för det var så bra sällskap och så mys ute på isen ändå! Om två dagar sitter jag på tåget till Östersund och det känns bra. Nästan en hel månad med bästa mamma och Emmy, världens godaste mat, kusiner, en massa massa mys, civilisation och dom gosigaste hundarna ♥

Men jag kommer sakna Kyrke och människorna ändå, såklart. Nu blir det lugnet före stormen. Den 13e januari bryter helvetet lös, men jag ska klara det. Och jag, Albin, Ellinor, Johannes och Sara får stötta varann som bara den. Det här klarar vi!

Nu är det dags att sova. Planen är att jag ska upp tidigt imorgon och duscha, slänga in en tvättmaskin och frukosta tidigt. Om jag klarar det återstår att se!!!

Puss!


Kommentarer
Postat av: fridaaah!

nice sofie. härligt me norrland.. ^^ men du, stjärnor faller inte, lärde mej det nyss. stjärnfall är typ alltid kometer. :P

2010-12-14 @ 20:32:02
URL: http://fridahelgessons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Jag heter Sofie Marklund och är 25 år gammal. Jag bor dels i Stockholm, dels i Östersund, då jag just nu studerar Grafisk design och Illustration på Konstfack. På sidan om det så jobbar jag som illustratör för diverse olika tidskrifter!

Utöver det så tycker jag om att laga mat och att träna, gymmet lockar mest.

Vill ni kontakta mig så finns jag på mail: sofiemarklund@live.com